מד חום לבשר

השולחן כבר ערוך, בקבוקי היין על השולחן, יש מספיק כיסאות לכולם והסלטים המגוונים והטעימים מתחילים לצאת אל עבר השולחן.
תכננתם בקפדנות רבה את ארוחת הערב עם החברים שלא ראיתם זמן מה, אתם הולכים לאכול, לשתות, לצחוק, להעלות זיכרונות ונראה שהולך להיות ערב מושלם!
שלב המנות העיקריות הגיע ואתם מוציאים לאורחים את הבשר שהכנתם.  המנה הבשרית נראית נהדר ואתם מגישים אותה בגאווה לאורחים. האורח הראשון שזוכה לטעום את הצלי מתחיל לחתוך אותו בעדינות עם הסכין. הוא מכניס לפיו את הביס הראשון …דממה…ואז … בולע את החתיכה באיטיות ולוגם מכוס היין.
לאורח שלכם אולי לא נעים ואולי קצת לא טעים, אבל אנחנו נספר לכם שלמרות כל ההכנות, לא הצלחתם לספק מנה בשרית שמבושלת במידה הנכונה, ומה לעשות…פישלתם.

אם זה מנחם אתכם, לא כולנו מומחים בניסיון להכנת צלי בשר או עוף במידת צלייה מושלמת. אין לנו ממש יכולת לדעת אם הטמפרטורה גבוהה או נמוכה מדיי. לא משנה עד כמה הבשר שקניתם איכותי ויקר, אם לא הכנתם את המנה כמו שצריך, המתכון נועד לכישלון.
אז מה עושים? יש פתרון מצוין שיעשה את העבודה בשבילכם! מד חום לבשר.

יתרונות מד חום לבשר

  • אין צורך לנחש יותר! מד החום יכול למדוד במהלך כל שלבי הבישול את מידת הטמפרטורה של הבשר.
  • שימוש פשוט. מכניסים את המד חום לבשר והתוצאה מופיעה על גבי הצג
  • בשיטה זו אין מקום לטעויות ! תוצאות מדויקות
  • ניתן להכניס את מד החום לתנור בזמן צלייה ולפקח על מידת העשייה במהלך כל הבישול
  • עלותו נמוכה
  • קל להשיג בכל חנות לכלי בישול וכלי מטבח

תכונות מד חום לבשר

  • טרמומטר מדויק עם צג ברור לעין
  • יכול למדוד בין 50 ל 80 מעלות בממוצע
  • גודלו קטן, כ7 ס"מ
  • תחזוקה קלה, ניקיון ע"י ניגוב

ועכשיו יש לכם הזדמנות שנייה לתקן את העוול שנגרם לחברים בארוחה.
כל שעליכם לעשות הוא להצטייד בבשר איכותי, להוציא את הבשר מהמקרר ולדאוג שיהיה בטמפרטורת החדר, לעקוב אחרי מתכון מסודר, להשתמש במהלך הבישול במד חום לבשר, לשמור על דיוק במידת העשייה המומלצת כפי שכתוב במתכון ועל פי סוג הבשר שבחרתם לבשל, לפתוח בקבוק יין אדום ופשוט ליהנות.

בתיאבון !

השימוש במידע המופיע באתר הינו באחריות המשתמש בלבד, קראו עוד בתנאי השימוש.

כתיבת תגובה

תפריט נגישות