מתכון קל: תבשיל שעועית לבנה ב-10 דקות עבודה (40 דקות בישול)

מתכון קל לצהריים, טעים, בריא, זול וקל להכנה:

מצרכים:

  • קופסת שימורים אחת של שעועית לבנה
  • שני בצלים
  • שני תפוחי אדמה
  • שני קישואים
  • גזר אחד
  • חתיכת דלעת
  • שני שוקי עוף
  • שמן

תבלינים:

  • כף פפריקה מתוקה + כפית פפריקה חריפה (לאוהבי החריפות)
  • חצי כפית כורכום
  • חצי כפית כמון
  • כף אבקת מרק
  • מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה לפי הסדר הזה (10 דקות)

  • קוצצים הבצל ומכניסים לסיר עם שמן
  • מקלפים, חותכים לחלקים גדולים ומכניסים לשמן את תפוחי האדמה והגזר
  • מכניסים את שוקי העוף לשמן
  • מקלפים, חותכים לחלקים גדולים ומכניסים לשמן את הדלעת והקישואים (את הקישוא רצוי לא לקלף)
  • הופכים את השוקיים לצד השני
  • מחכים שלוש דקות כדי שהבצל ישחים
  • מוסיפים את התבלינים
  • מוסיפים את קופסת השימורים
  • מכסים במים רותחים
  • מבשלים במשך 40 דקות על אש נמוכה

הערות

  • את אותו דבר ניתן להכין עם קופסת שימורים של חומוס או לערבב בין השניים
  • ניתן לאכול ככה עם לחם או כתוספת לאורז או קוסקוס
  • התבשיל שבתמונה בושל עם קופסת שימורים של HEINZ שיתרונה בגרגירים הקטנים וחסרונה (לטעמינו) במתיקות של הרוטב

השימוש במידע המופיע באתר הינו באחריות המשתמש בלבד, קראו עוד בתנאי השימוש.

כתיבת תגובה

תפריט נגישות