מסעדות בריאות – לא ל"מוזרים" בלבד!

מסעדת בריאות

בואו נודה על האמת להיות טבעוני, צמחוני או חובב בריאות מובהק נחשב עדיין מוזר. אבל זה ממש בסדר כי להיות מוזר זה גם להיות Cool. להיות מוזר זה הנורמאלי החדש. כי בינינו מי יכול לקבוע מי נורמאלי ומי לא.

גם אני כאשר אני מסתכל על עצמי מהצד רואה מישהו קצת מוזר. כך לאט לאט במשך שנתיים אני ומשפחתי הופכים ללא רגילים. יש לנו הרגלים חדשים, חלקם נוגעים לטבעונות ולבריאות וחלקם לא. בכל אופן, אני ומשפחתי שונים מרוב האוכלוסייה שעדיין צורכת מוצרים מן החי. אך מה שלא מספרים לכם זה שלהיות מוזר יכול להיות ממש כיף, אולי אפילו ממכר.

הרבה השתנה מאז שהפכנו לבריאותיים וטבעונים. אנחנו הולכים בעיקר למסעדות בריאות, טוחנים את הקפה שלנו בעצמנו ועוד רשימה ארוכה של דברים חדשים. אשתף אתכם בכמה מהדברים החדשים בחיינו, תחליטו אתם עד כמה אנחנו באמת מוזרים או "לא נורמאליים". נ.ב, בסוף מחכה לכם מתכון שהוא הדובדבן שבקצפת.

נפרדנו מהמיקרוגל שלנו. זה לא קרה בבת אחת כי אם בהדרגה. ממש כפי שאני קודם כל הפכתי צמחוני ורק אחר כך טבעוני. חשבתי שזה יהיה קשה להיפרד מהמיקרוגל אבל זה הסתבר כקל ביותר. מאז שאין מיקרוגל האוכל טעים יותר, יש לנו יותר מקום לאחסן דברים כי אין מיקרוגל שתופס מקום ואנחנו משוחררים מהקרינה המזיקה שלו.

ומה קורה בפריזר שלנו? ובכן מי שפותח היום את הפריזר שלנו מגלה בו שפע של ירקות ופירות, ביניהם ברוקלי, גזר, כרוביות, פירות יער ועוד. הפריזר כבר לא מסריח מריחם של הבשר והעוף, יש בו מקום ופשוט כיף לפתוח אותו. מוזרים אנחנו, אין ספק.
Shake IT. לו היה לי שנקל על כל הערה שקיבלתי על השייקים שאני שותה, הייתי כבר עשיר כמו וורן באפט. "מה זה הדבר הירוק הזה שאתה שותה?", "למה אתה שותה עשבים שפרות אוכלות?" ועוד תגובות "אינטליגנטיות" הן חלק מהחיים שלנו וכנראה שזה המחיר שאנחנו ה"מוזרים" נמשיך לשלם עד שיבינו אותנו. אבל כאשר אני מגיש לספקנים ולציניקנים האלו את השייק והם טועמים אותו – התגובה שלהם היא המתנה שלי. השייקים שלנו מדהימים וטעמם הוא לא פחות טעים מנקטר- האלים.

אז מה אתם אוכלים? אוי כמה שאנחנו אוכלים. אם זה בבית או אם זה במסעדות בריאות – המעבר לטבעונות חשף בפנינו עולם חדש, בריא יותר ונפלא. חומרי גלם שלא שמענו עליהם נכנסו לתפריט שלנו ואנחנו נהנים להכין מעדנים ולהתנסות במתכונים חדשים. בשורות הבאות אשתף אתכם במתכון נהדר שקיבלנו משף מסעדת הבריאות "ליב". הוא טעים, נהדר לאירוח, קליל להכנה והצלחת תמיד נשארת ריקה בסוף.

מתכון שעועית בובס וזוקיני אפוי / מאת שף מסעדת הבריאות "ליב"

החומרים הדרושים:

1 ליטר שעועית בובס.
4 יחידות זוקיני ירח.
גרידה מ-2 לימונים.
שמן.
מלח.
פלפל.

הכנה:

בשלו את השעועית.
רוקנו את התוכן של הזוקיני ואפו אותו בתנור בחום של 150 מעלות למשך כ-5-7 דקות.
תבלו את הכל, לפי הטעם והגישו. מעדן נפלא!

בתאבון.

המתכון באדיבות רשת מסעדות הבריאות "ליב".

השימוש במידע המופיע באתר הינו באחריות המשתמש בלבד, קראו עוד בתנאי השימוש.

כתיבת תגובה

תפריט נגישות