קציצות הודו אדום ברוטב אדום | טוב לדעת

קציצות הודו אדום ברוטב אדום

זה בריא, זה קל, זה טעים וילדים ומבוגרים אוהבים את זה! אז מה צריך יותר מזה?
קדימה לעבודה…

מצרכים לערבוב ויצירת קציצות הודו אדום:

  • הודו אדום טחון
  • בצל קצוץ
  • פירורי לחם
  • מלח + פלפל + אבקת מרק
  • ניתן להוסיף ירק עמו פטרוזיליה או כוסברה אבל בהחלט לא חייבים

מצרכים לרוטב האדום:

  • בצל קצוץ
  • שום קצוץ
  • רסק עגבניות
  • קטשופ
  • מלח + פלפל + פפריקה + אבקת מרק

הכנת הקציצות והרוטב:

  • קציצות – לערבב ולהכין כדורים בינוניים קטנים
  • מחבת:
    • להוסיף שמן למחבת
    • להוסיף קציצות שימלאו את המחבת ולהתחיל לטגן אותן
    • לזרוק עליהן את הבצל הקצוץ
    • מידי פעם להפוך את הקציצות כדי שקבלו טיגון מכל הכיוונים
    • בינתיים גם הבצל מִטַּגֵּן
    • בינתיים לערבב בקערית עם קצת מים רותחים את הרסק, קטשופ, מלח, פלפל, פפריקה ואבקת מרק
    • כשהקציצות קיבלו צבע של טיגון – לשפוך את תערובת התבלינים מהקערית על הקציצות
    • לנער, להוסיף מים חמים עד למצב שהקציצות כמעט מכוסות
    • לכסות ולבשל על אש קטנה 40 דקות

בתיאבון!

 

© 2018 טוב לדעת. All rights reserved.

אתר "טוב לדעת" מכיל טיפים, המלצות, עצות ומדריכים שטוב לדעת ושנכתבו ע"י הגולשים או ע"י מומחים בכל תחום.
חשוב לדעת: המידע המופיע באתר אינו תחליף להתייעצות עם אנשי מקצוע מתאימים במצב שיש צורך בהתייעצות כזו.
כותבים נבחרים: GOODSTUFF