האם תוספות שיער בריאות בשבילנו?

עולם טיפוח השיער והיופי הלך והתפתח עם השנים עקב הצורך והרצון של נשים רבות לעשות שימוש בטכנולוגיות השונות על מנת להיראות טוב יותר. אחד התהליכים שצברו תאוצה בשנים האחרונות הוא תחום תוספות שיער המאפשר לנשים בעלות שיער קצר או דליל להשיג מראה של שיער מלא וארוך. תוספות השיער האיכותיות של היום מעניקות מראה טבעי ואחיד לשיער ורבות מן הנשים בוחרות לעשות שימוש בתוספות שיער במסגרת שגרת הטיפוח שלהן.

סוגי תוספות שיער

סוגי תוספות השיער הקיימים היום נבדלים אחד מן השני בסוג השיער המשמש לבניית התוספת. את סוגי התוספות לשיער ניתן לחלק לשלושה מקורות עיקריים, שיער אדם, הנחשב לסוג האיכותי ביותר שמחזיק זמן רב יותר ונראה טבעי וכחלק מן השיער הטבעי של האישה, שיער חיה הנחשב לזול יותר ובעל איכות נמוכה יחסית לשיער האדם ושיער סינטטי שנפוץ לשימושים חד פעמיים לשם יצירת תסרוקת או לשימוש לזמן קצר במיוחד.

שיטות חיבור תוספות שיער

במקביל לסוגים השונים של תוספות שיער, גם סוגי החיבור של התוספות על הראש של האישה הן רבות. במרבית המקרים, תוספת השיער מגיעה מוכנה להשמה ולכן אינה מצריכה עבודה מקדימה רבה מדי, את התוספת ניתן לשים ישר על ראש הלקוחה מבלי ביצוע פעולות נוספות. את ההשמה על השיער מבצעים באמצעות דבק מיוחד בשם קרטין המהווה חומר המזוהה עם החלבון הנמצא בשיער הטבעי ולכן נחשב לחומר טבעי להדבקת שיער.

השיטות לחיבור תוספות שיער לראש הלקוחה הן רבות וכל מעצב שיער יבחר בשיטה המתאימה ללקוחה בהתאם לסוג השיער שלה ולסוג התוספת. אחת השיטות הנפוצות ביותר היא שיטת הלחמת השיער ושיטה נפוצה נוספת היא שימוש בחרוזים. את הכמות של שיער המולחם מתאימים לשיער הקיים על מנת למנוע לחץ ומשיכה של זקיקי השיער ולמנוע נזקים לשיער הטבעי כתוצאה מהחיבור. שיטות נוספות שנעשה בהן שימוש בחיבור של תוספות שיער הן תפירה של השיער לשיער הקיים, שימוש בסיכות ראש לחיבור התוספות, הדבקה זמנית או קבועה של התוספת לשיער ועוד.

התאמת תוספות שיער

אחת הפעולות המשמעותיות לביצוע חיבור איכותי של תוספות שיער היא פעולת ההתאמה של תוספות השיער לראש הלקוחה. את ההתאמה של התוספת יש לבצע לפני חיבור השיער. הקריטריונים אותם יש לבחון בתהליך התאמת תוספות שיער הם צבע התוספות, אורך התוספות, סוג השיער, הטקסטורה של השיער הטבעי של הלקוחה וההתאמה שלו לשיער של התוספת ועוד.

כתיבת תגובה

תפריט נגישות