באיזה שלב ניתן לתבוע את חברות הביטוח על גמלת סיעוד?

ביטוחים נועדו לעמוד לצידנו בעת הצורך. במה דברים אמורים? אנחנו משלמים מידי חודש בחודשו לאורך שנים סכום קבוע, כאשר בתמורה אנחנו מקבלים זכויות שונות אשר מפורטות בפוליסת הביטוח שלנו. הפוליסה מגדירה מהן הזכויות שלנו ומה נוכל לקבל במידה ויתרחשו מקרים שונים. לדוגמה, אבדן כושר עבודה, מוות, מחלה או זקנה. גם מצב של זקנה שכרוכה במוגבלות פיסית או קוגניטיבית מצדיקה קבלת גמלה. גמלה זו מכונה בשם גמלת סיעוד. קראו בהרחבה על תביעה לגמלת סיעוד באתר Siud Law.

האם אנחנו זכאים לקבל גמלת סיעוד?

במידה ומתברר כי קשיש מתחיל לאבד את היכולות שלו לדאוג לעצמו, וכי אין לו את הכוח או את היכולת לדאוג לעצמו ולשמור על חייו, הוא יזדקק לקבל עזרה סיעודית וטיפול יומיומי שילווה אותו לכל אורך הדרך. וזאת במטרה להבטיח כי הוא מקבל את התמיכה הרפואית לכל אורך הדרך. וכי הוא לא מתמודד מול מוגבלות יומיומית שפוגעת במצב הנפשי וכן בבריאות שלו. כדי לבדוק את הזכאות צריך לעבור תהליך מסוים אשר בוחן את מצבו של הקשיש על מנת לקבוע האם הוא אכן זקוק לעזרה יומיומית וקבועה.

לעבור את התהליך בצורה הנכונה

כדי לעבור את התהליך בצורה נכונה יש לעבוד בליווי של עורך דין מומחה מהצוות שמופיע באתר https://www.siud-law.co.il. כלומר, עו"ד סיעוד שמכיר את החוק ואת הזכויות שניתן לקבל. הוא ינחה את המשפחה בדבר הפעולות הנכונות אותן יש לבצע. כאשר המוטו שמוביל אותו לכל אורך הדרך הוא מיצוי מקסימלי של הזכויות, וחתירה להשגת גמלה מקסימלית בהתאם למצבו של הקשיש ולפי הצורך שלו בקבלת עזרה. זכרו, גם אם נראה לכם שתוכלו לצלוח את התהליך הזה בעצמכם, זה לא כך. נכון יותר להיעזר בעו"ד מומחה.

תפריט נגישות