זה בריא, זה קל, זה טעים וילדים ומבוגרים אוהבים את זה! אז מה צריך יותר מזה?
קדימה לעבודה…
מצרכים לערבוב ויצירת קציצות הודו אדום:
- הודו אדום טחון
- בצל קצוץ
- פירורי לחם
- מלח + פלפל + אבקת מרק
- ניתן להוסיף ירק עמו פטרוזיליה או כוסברה אבל בהחלט לא חייבים
מצרכים לרוטב האדום:
- בצל קצוץ
- שום קצוץ
- רסק עגבניות
- קטשופ
- מלח + פלפל + פפריקה + אבקת מרק
הכנת הקציצות והרוטב:
- קציצות – לערבב ולהכין כדורים בינוניים קטנים
- מחבת:
- להוסיף שמן למחבת
- להוסיף קציצות שימלאו את המחבת ולהתחיל לטגן אותן
- לזרוק עליהן את הבצל הקצוץ
- מידי פעם להפוך את הקציצות כדי שקבלו טיגון מכל הכיוונים
- בינתיים גם הבצל מִטַּגֵּן
- בינתיים לערבב בקערית עם קצת מים רותחים את הרסק, קטשופ, מלח, פלפל, פפריקה ואבקת מרק
- כשהקציצות קיבלו צבע של טיגון – לשפוך את תערובת התבלינים מהקערית על הקציצות
- לנער, להוסיף מים חמים עד למצב שהקציצות כמעט מכוסות
- לכסות ולבשל על אש קטנה 40 דקות
בתיאבון!