קציצות הודו אדום ברוטב אדום

זה בריא, זה קל, זה טעים וילדים ומבוגרים אוהבים את זה! אז מה צריך יותר מזה?
קדימה לעבודה…

מצרכים לערבוב ויצירת קציצות הודו אדום:

  • הודו אדום טחון
  • בצל קצוץ
  • פירורי לחם
  • מלח + פלפל + אבקת מרק
  • ניתן להוסיף ירק עמו פטרוזיליה או כוסברה אבל בהחלט לא חייבים

מצרכים לרוטב האדום:

  • בצל קצוץ
  • שום קצוץ
  • רסק עגבניות
  • קטשופ
  • מלח + פלפל + פפריקה + אבקת מרק

הכנת הקציצות והרוטב:

  • קציצות – לערבב ולהכין כדורים בינוניים קטנים
  • מחבת:
    • להוסיף שמן למחבת
    • להוסיף קציצות שימלאו את המחבת ולהתחיל לטגן אותן
    • לזרוק עליהן את הבצל הקצוץ
    • מידי פעם להפוך את הקציצות כדי שקבלו טיגון מכל הכיוונים
    • בינתיים גם הבצל מִטַּגֵּן
    • בינתיים לערבב בקערית עם קצת מים רותחים את הרסק, קטשופ, מלח, פלפל, פפריקה ואבקת מרק
    • כשהקציצות קיבלו צבע של טיגון – לשפוך את תערובת התבלינים מהקערית על הקציצות
    • לנער, להוסיף מים חמים עד למצב שהקציצות כמעט מכוסות
    • לכסות ולבשל על אש קטנה 40 דקות

בתיאבון!

 

כתיבת תגובה

תפריט נגישות